Gülkoru İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gulkoruimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜLKORU KÖYÜ SEYDAGİL MEVKİİ PATNOS SK. GULKORU ILKOKULU BLOK NO 11 MALAZGİRT / MUŞ

Yerleşim Yeri - Malazgirt- Gülkoru Köyünde yer almaktadır.

Ulaşım Muş-Malazgirt-Patnos-Ağrı yol güzergahında bulunduğundan ulaşım günün her saati mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Malazgirt merkeze 12 km uzaklıkta bulunan okulumuz, Patnos´a 25 km uzaklıktadır.